گرجی
۵ پست
۱۶ دنبال‌کننده
۶ پسند
۱۳۸۰/۰۱/۰۲
onegeorgia.ge/

تصاویر اخیر

موردی برای نمایش وجود ندارد.
بازنشر کرده است.
تحصیل در گرجستان نیز یکی از روش های دیگر اقامت در گرجستان است در صورتی که بخواهید در گرجستان به تحصیل بپردازید راه آن دریافت کارت اقامت یک ساله تحصیلی است که می توانید سالانع آن را تمدید کنید . یکی از مهمترین مزیت های تحصیل در گرجستان ، مورد تایید بودن مدرک دانشگاه های گرجستان در دانشگاه های برتر اروپا می باشد . دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم و فناوری ایران در مقاله تحصیل در گرجستان مورد بررسی قرار داده شده است . برای اطلاعات دقیق تر پیشنهاد می کنیم مقاله تحصیل در گرجستان را مطالعه کنید و یا با کارشناسان وان جورجیا تماس بگیرید.
بازنشر کرده است.
۳- اقامت گرجستان از طریق سرمایه گذاری
همان طور که در مطالب قبل اشاره کردیم دولت گرجستان از سرمایه گذاران برای سرماه گذاری در گرجستان پشتیبانی می کند . بسیاری از افراد برای اخذ اقامت گرجستان از سرمایه گذاری در گرجستان استفاده می کنند که می توانند با سرمایه گذاری مستقیم حداقل ۱۲۰۰۰۰ دلار برای دریافت اقامت دائم کشور گرجستان اقدام نمایند.
بازنشر کرده است.
۲- اقامت گرجستان از طریق خرید ملک
اقامت گرجستان با خرید ملک نیز امکان پذیر است . یکی از مزایای مهم اقامت گرجستان از طریق خرید ملک پایین بودن هزینه ملک و املاک در کشور گرجستان نسبت به ایران است. خرید و فروش ملک در گرجستان با دلار و یا لاری (واحد پول گرجستان) انجام می شود و با خرید ملک به مبلغ حداقل ۳۵۰۰۰ دلار فرد می تواند اقامت گرجستان یک ساله را دریافت کند و با تمدید آن به اقامت ۵ ساله گرجستان برای اخذ اقامت دائم گرجستان اقدام کند . میتوانید نسبت به دریافت اقامت یک ساله گرجستان اقدام نمایید و بعد از تمدید مجدد آن به اقامت پنج ساله میتوانید نسبت به اخذ اقامت دائم کشور گرجستان اقدام نمایید.
وان جورجیا خدمات خرید ملک در گرجستان را از طریق وب سایت املاک خود به نشانی www.amlak.ge به شما عزیزان ارائه می دهد . شما می توانید برای خرید ملک جهت اخذ اقامت گرجستان با کارشناسان و مشاوران وان جورجیا تماس بگیرید.
بازنشر کرده است.
-اقامت گرجستان از طریق ثبت شرکت
ثبت شرکت در گرجستان یکی از رایج ترین راه های اخذ اقامت گرجستان است. بسیاری از افراد که برای ثبت شرکت در گرجستان اقدام می کنند بعد از ثبت شرکت می توانند درخواست اقامت گرجستان را ارائه دهند و اقامت گرجستان را دریافت کنند. پس از یک فعالیت شرکت ثبت شده در گرجستان ، اقامت یک ساله به فرد تعلق می گیرد و پس از فعالیت های بیشتر و طولانی تر شرکت فرد می تواند اقامت ۵ ساله گرجستان را دریافت کند . اطلاعات کامل اقامت گرجستان از طریق ثبت شرکت در گرجستان را در مقاله ثبت شرکت در گرجستان به طور کامل شرح داده ایم .
بازنشر کرده است.
سَلآم × گرجی × هَستم، جَمع صَمیمی ⟪
مشاهده ۲ دیدگاه دیگر ...